Accountantskantoor Albo

Automatisering

De administraties bij Accountantskantoor Albo worden voor een groot deel bijgehouden in Snelstart. Hierbij wordt een zo groot mogelijke efficiëntie nagestreefd, waarbij u kunt denken aan bankkoppelingen, inlezen inkoopfacturen, gebruik van standaardboekingen, btw aangiften rechtstreeks versturen naar de Belastingdienst en veel meer gebruik van dit soort efficiënte mogelijkheden.

De administratie wordt online bijgehouden door de cliënt of door Accountantskantoor Albo. In beide gevallen wordt gestreefd naar het continue bijhouden van de administratie, waardoor de manager tijdig inzicht krijgt in de situatie van de onderneming. Hierbij wordt desgewenst proactief advies gegeven, waarbij een manager bijvoorbeeld kan sturen op margeontwikkelingen, investeringsbeslissingen, kleine ondernemingsregeling en andere managementbeslissingen. Door het uniform boeken wordt een goede periodevergelijking nagestreefd.

Indien u het pakket in samenwerking met Accountantskantoor Albo gaat bijhouden, dan zijn aan het pakket de eerste drie maanden geen kosten gebonden. Mocht u gebruik willen maken van Exact, E-boekhouden of een ander administratiepakket dan zijn we u daarmee graag van dienst.

Neem contact op

Kom langs op kantoor of stuur een mail wanneer u maar wilt, voor alle vragen, neem gerust contact op met ons.