Accountantskantoor Albo

Accountancy

Administraties worden zorgvuldig en accuraat omgezet in een jaarrekening met samenstellingsverklaring. U kunt er zelf voor kiezen of u zelf de administratie invoer in een (online) softwarepakket of dat wij dat voor u doen. Accountantskantoor Albo werkt voornamelijk met het boekhoudpakket SnelStart.

Het toevoegen van een samenstellingsverklaring aan de jaarrekening, welke wordt ondertekend door een accountant, geeft uw jaarrekening bovendien een professionele uitstraling naar bijvoorbeeld uw bankier of andere gebruikers van de jaarrekening. Daarnaast kunnen wij indien van toepassing, zorg dragen voor tijdige publicatie van de publicatiestukken en afstemming van algemene vergadering van aandeelhouders.

Uw accountant als vraagbaak

Accountantskantoor Albo is uw vraagbaak en uw baken op het gebied van financiën, rentabiliteit van investeringen, aanname personeel, opzet en aanpassing van de administratieve organisatie, samenstelling van jaarrekeningen, bijzondere financiële onderzoeken en begeleiding van overname. Daarbij wordt zorg gedragen dat u tijdig kunt sturen op de juiste managementinformatie. We proberen daarbij een zo hoog mogelijke graad van efficiency te bereiken.

Accountantskantoor Albo is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep, waardoor zij ter alle tijde kan worden bijgestaan door accountants, fiscalisten en juristen. Tevens heeft zij daarmee toegang tot een modellenbibliotheek. Daarnaast is het kantoor aangesloten bij de NBA, waar ook een beroep kan worden gedaan op diverse accountants.

Neem contact op

Kom langs op kantoor of stuur een mail wanneer u maar wilt, voor alle vragen, neem gerust contact op met ons.